Pienryhmäohjaus

Personal training palveluihin ei ole nettiajanvarausta. Varaukset aina puhelimitse 050 3294673

Pääsääntöisesti teen ohjauksia Power Fit Vantaalla tai tarvittaessa lähiseudun kuntosaleilla.

Voit varata itsellesi 30 minuutin maksuttoman Personal Training alkukartoituksen nettiajanvarausjärjestelmän kautta ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva valmennuskokonaisuus. Personal Training alkukartoitus pidetään osoitteessa Tasankotie 14, Helsinki.

Pienryhmäohjaus tapahtuu 3-6  hengen ryhmissä. Valmennus sisältää aina alkukartoituksen ja tavoitteiden asettamisen, ravintoneuvontaa sekä valmentajana suunnittelen treenit jokaiselle tapaamiskerralle. Treenit toteutetaan teidän toiveiden mukaan joko kuntosalilla, lenkkipolulla tai ulkona. Treenit ovat erittäin tehokkaita ja hauskoja, koska siinä on valmentajan ja muun ryhmän tuki. Edullinen vaihtoehto ja hauska sekä inspiroiva liikunta muoto kivassa porukassa.

Pienryhmävalmennuksiin kysy erikseen tarjous. Ohjausten hinnat alk. 20-40 €/55 min. riippuen osallistujien määrästä. Voit/voitte ostaa lisäpalveluita pienryhmävalmennukseen. Ilmoita minulle mielenkiinnostasi niin kerätään samankaltaisia treenaajia yhteen, tai kasaa oma ryhmäsi ja laitetaan treeenit käyntiin.