Personal training

Voit varata itsellesi noin. 30-45min maksuttoman Personal training alkukartoituksen laittamalla minulle sähköpostia info@kroppakuntoon.fi tai soittamalla numeroon 045 78712480 ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus.

Valmennukset pidetään Järvenpään Juxa Gymillä osoitteessa Pykäläkatu 3, 04430 Järvenpää. Tai sopimuksen mukaan voidaan pitää myös lähiseudun kuntosaleilla. Huom. Valmennukseni hinnat eivät sisällä kuntosalin hintaa.

Miksi Personal Trainer?

Moni meistä miettii nykypäivänä Personal Trainerin palkkaamista. Miksi sinä palkkaisit Personal Trainerin?

  • Sinulla voi olla jo omat tavoitteet mielessä, mutta et oikein tiedä miten saavuttaisit ne.
  • Et oikein tiedä miten saat liikunnan osaksi arkea. Ehkä kaipaat apua liikkeiden oikeaoppiseen suoritustekniikkaan.
  • Ehkä syöminenkin tuntuu vaikealta. Nykypäivänä netti on pullollaan eri dieettejä ja voit olla ihan sekaisin “mitä sinne suuhun pitäisi laittaa”.
  • Kaipaat seurantaa ja tavoitteellista harjoittelua.
  • Olet kiireinen, stressaantunut ja ehkä myös keksit itsellesi tekosyitä, miksi en tänään kerinnyt liikkumaan, syömään välipalaa tai nukkumaan riittävästi.
  • Kaipaat vaihtelua treeniin, uusia haasteita, haluat päästä pois omalta mukavuusalueelta.

Mikä on Personal Trainer?

Personal Trainer on henkilökohtainen kuntovalmentaja, jonka avulla pääset kohti omia tavoitteitasi. Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos tai kunnon kohotus. Personal Trainerin kanssa treenaaminen on turvallista, tavoitteellista ja täsmällistä. Hän huolehti, että liikkeet tehdään oikein, jotta vältyttäisiin loukkaantumisilta. Hän kuuntelee, näyttää sekä opettaa sinua terveellisempään ja aktiivisempaan arkeen.

Mitä valmennus sisältää

Valmennus sisältää aina alkukartoituksen ja tavoitteiden asettamisen. Tarvittaessa kuntotestit, sovitun määrän henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa, ravintoneuvontaa sekä harjoitusohjelman päivityksineen. Motivoin ja valvon sinua koko meidän yhteisen projektimme ajan ja sinulla on vapaus valita missä haluat treenata mm. kuntosalilla, lenkkipolulla, ulkona tai vaikkapa kotonasi.

Sinulla on mahdollisuus valita 4kk tai 8kk Personal Trainer valmennuksia omien tavoitteiden, elämäntilanteen tai oman aikataulusi mukaan.